LEONORA BLOMSTER

Over 30 års erfaring med blomster

Vi er en blomsterbutik, som har ligget på Nørrebro i over 25 år på samme adresse. Derfor har vi en stor fast kundegruppe bag os, som består af både private og firmaer.

Vi henter torvefriske blomster hver dag på Grønttorvet og kan levere overalt – både selv og via vores mange års medlemskab af en stor blomsterkæde. Vi sætter en ære i at opfylde alle vores kunders individuelle ønsker, og ingen opgaver er derfor hverken for små eller for store for os.

Mød teamet

Hvem er vi?

Anita

INDEHAVER
Anita Streit Kegel er indehaver og har haft Leonora Blomster i over 25 år. Hun er oplært i Petunia blomster og har arbejdet med blomster i over 30 år. Anita startede med en lille forretning på Falkoner Allé, men efter tre år blev den for lille, og hun flyttede derfor til større lokaler på Jagtvej 119-121, og her bliver hun. Privat bor hun på landet, nærmere betegnet i et af Gisselfelds mange stråtækte huse i Vester Egede ved Skovtårnet. Det at bo på landet og arbejde i byen passer hende helt fint, og hun kører gerne de 65 kilometer hver dag frem og tilbage.

Conny

MEDARBEJDER
Conny har været ansat hos Leonora Blomster siden 2011. Hun er udlært i 1977 og har arbejdet med blomster lige siden. Conny er gift med Allan, og sammen har de to store piger og har fået to børnebørn. De bor på Amager, som Conny cykler til og fra året rundt.

Leonora

BLOMSTERBINDER
Ja, det hedder hun altså 🙂. Leonora er vores nye blomsterbinder på bare 23 år. Hun bor i Ørestaden, men kommer oprindeligt fra Nørre Alslev, en lille by på Falster. Hun har altid haft stor interesse for både dyr og naturen og altid været glad for at have hænderne i jorden, som der var rig mulighed for på landet.

Indehaver ANITA

Anita Streit Kegel er indehaver og har haft Leonora Blomster i over 25 år. Hun er oplært i Petunia blomster og har arbejdet med blomster i over 30 år.

Anita startede med en lille forretning på Falkoner Allé, men efter tre år blev den for lille, og hun flyttede derfor til større lokaler på Jagtvej 119-121, og her bliver hun.

Privat bor hun på landet, nærmere betegnet i et af Gisselfelds mange stråtækte huse i Vester Egede ved Skovtårnet. Det at bo på landet og arbejde i byen passer hende helt fint, og hun kører gerne de 65 kilometer hver dag frem og tilbage.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.