Specialiteter

DELIKATESSER OG SPECIALITETER

Gavekurv

fx med chokolade - specialiteter

SE UDVALG

Kort

SE UDVALG

Drikkevarer

fx med Vine - æblesnaps

SE UDVALG

Specialiteter og delikatesser i Storkøbenhavn

Hos Leonora Blomster tilbyder vi et stort udvalg af forskellige specialiteter, som er rige på både smag og kvalitet. Du finder nøje udvalgte specialiteter som chokolade, øl, vin, spiritus og kaffe.

Sig det med smag

Gode smagsoplevelser skaber gode minder. Vores specialiteter er derfor oplagte som gave eller som forkælelse til dine egne smagsløg.

Sammensæt din personlige gavebestilling

Du kan sammensætte din gave eller gavekurv med en blanding af chokolade, vin, øl, kaffe og andre lækre delikatesser. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at finde den rette løsning. Du kan naturligvis også vælge et kort til gaven og angive, hvad du ønsker der skal stå.

Nem bestilling og hurtig levering

Det er nemt at bestille vores specialiteter og sammensætte en gavekurv. Du kan både bestille online, ringe til os eller bestille i vores butik. Vi bringer gerne ud og leverer til adressen kort tid efter din bestilling. Du kan læse mere om levering på siden for levering.

Vi glæder os til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller ønsker, er du velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebro, ringe til os på tlf. +45 3581 7553 eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om dine ønsker og hjælpe dig med at vælge den rette løsning blandt vores specialiteter og delikatesser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.